Waarom zou je verder zoeken?


 

Welkom bij Bruna Drunen!

Waar gezelligheid onze motto is 

                                 
                                                                                                  
                                       
 

 
                                   

 

Categorie├źn op deze website: 


                                  
 

 

                               
 

 

                               
 

 

                             

 

 

Bestseller
 Pelgrim is de codenaam van een man die niet bestaat. De geadopteerde zoon die uitgroeide tot een van de beste spionnen. De regisseur van een uiterst geheime eenheid binnen de Amerikaanse spionagedienst. Een man die, voordat hij van de aardbodem verdween, het ultieme boek schreef over forensisch onderzoek. Het is datzelfde boek dat hem een jaar later in een obscuur hotel in Manhattan doet belanden, waar het lichaam van een onherkenbaar verminkt jonge vrouw is gevonden. Maar wat begint als een moordonderzoek zonder aanwijzingen, verandert in een zoektocht naar een onbekende vijand. 

19.95
                                 
 

 

                                   
 

Nieuw

  Boek van de maand bij DWDD!


 
De middeleeuwen bij ons, overweldigend verteld door Michael PyeDat de middeleeuwen geen lege donkerte tussen het Romeinse Rijk en de renaissance waren, wisten we al langer. Maar nooit slaagde iemand erin het rijke middeleeuwse leven zo dichtbij te brengen als Michael Pye. Hij beschrijft hoe volkeren rond de Noordzee de eerste grote stappen zetten richting ons hedendaagse monetaire systeem, een rechtvaardige justitie, de moderne wetenschap, een opener visie op liefde en seks. Door overzees contact konden deze idee├źn zich verspreiden en kreeg de Noord-Europese identiteit definitief vorm.Pye, gerenommeerd historicus en verteller pur sang, laat ons kennismaken met Vlaamse vissers en Nederlandse ambachtslui, Vikings en artiesten, spionnen en ondernemende hanzeaten. Aan de hand van een ontzaglijk aantal bronnen beschrijft hij hun smaken, ziektes, technologie, mode enzovoort. Aan de rand van de wereld is een ronduit magnifiek boek over duizend wervelende jaren.
 

29,99

                                   
                                       
 

Actie


Lang geleden... bevat verhalen over jagers, boeren, koningen, maar ook over beroemde figuren als Rembrandt van Rijn, Jacoba van Beieren en Michiel de Ruyter.

Nu 7.50